sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Luggages PP

Koper kabin enteng & Hard sareng 8 roda / Luggages PP anu kuat kalayan seueur warna sareng ukuran : D1

wincikan
  • Panjelasan Produk

  • Gambar Rincian

  • tanya

  • nyarankeun

gambaran

+ Tambahan-kandel ABS pikeun kakuatan sareng daya tahan anu ditingkatkeun + Pelindung cangkang kalayan tahan tahan gores

+ 360 ° puteran TPE roda ngaji jempé

+ TSA disatujuan Konci

+ 4-tingkat cecekelan fléksibel adustable

+ Seleting ganda-sirah awét

+ 4 Kuku suku di sisi pastikeun henteu geser

+ Mesh zip comparts desain kanggo pangaturan anu langkung saé

Gambar Rincian

Taros Kami