sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Kantong Kain

Koper kabin lemes 8 paling ringan Koper : Lawon 7302

wincikan
  • Panjelasan Produk

  • Gambar Rincian

  • tanya

  • nyarankeun

gambaran

Lapisan poliéster

Zipper panutupanana bérés rupa-rupa: jaba nilon sutra anu langsing sareng ramping anu dilapis emas. Kompartemen interior pinuh dijejeran ku lapisan poliéster tahan cimata pikeun nyetak unggal dinten. Kompartemen Rear pinuh padded pikeun nahan jeung ngajaga laptop anjeun.

mobilitas modéren: Ieu Kenneth Cole REACTION sophie nylon 15. Tas ransel laptop 0-Inci gaduh sababaraha aksésori kantong sareng sababaraha kompartemen pikeun tetep sadaya kabutuhan perjalanan anjeun teratur. Fitur cecekelan luhur anu gampang dicandak. Eksternal belakang ningalikeun panel tukang bolong, torowongan trol pikeun nyocogkeun tina paling koper tegak pikeun trolley ngurus leungeun bebas, sareng saluyukeun, tali taktak anu empuk.

kompartemen teratur: kompartemen organisasi gusset hareup ningalkeun flap anu dilindungi RFID tina saku aksésori, saku aksésori selip panjang panjang, gelang pen, sareng saku dieunakeun kabuka. Ruang utama payun kéngingkeun saku tablet anu dipasang, dua kantong kabuka, sareng kamar kanggo nyayogikeun barang-barang anu diperyogikeun. Beungeuteun hareupeun hareupeun ciri anu aya kantong stats anu disumputkeun pikeun nyimpen sareng ngajagaan barang berharga.

Gambar Rincian

Taros Kami