sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Backpacks

Ransel pikeun Kahirupan, Sakola sareng Karya : BP 001

wincikan
  • Panjelasan Produk

  • Gambar Rincian

  • tanya

  • nyarankeun

gambaran

Lapisan poliéster

Panutupan Zipper

fine finishes: stylish, sleek silky nylon exterior with gold plated zippers. Interior compartments are fully lined with a printed tear-resistant polyester lining to stand up to daily use. Rear compartment is fully padded to hold and protect your laptop.

mobilitas modéren: Ieu Kenneth Cole REACTION sophie nylon 15. Tas ransel laptop 0-Inci gaduh sababaraha aksésori kantong sareng sababaraha kompartemen pikeun tetep sadaya kabutuhan perjalanan anjeun teratur. Fitur cecekelan luhur anu gampang dicandak. Eksternal belakang ningalikeun panel tukang bolong, torowongan trol pikeun nyocogkeun tina paling koper tegak pikeun trolley ngurus leungeun bebas, sareng saluyukeun, tali taktak anu empuk.

kompartemen teratur: kompartemen organisasi gusset hareup ningalkeun flap anu dilindungi RFID tina saku aksésori, saku aksésori selip panjang panjang, gelang pen, sareng saku dieunakeun kabuka. Ruang utama payun kéngingkeun saku tablet anu dipasang, dua kantong kabuka, sareng kamar kanggo nyayogikeun barang-barang anu diperyogikeun. Beungeuteun hareupeun hareupeun ciri anu aya kantong stats anu disumputkeun pikeun nyimpen sareng ngajagaan barang berharga.

Gambar Rincian

Taros Kami