Të gjitha kategoritë
EN

Ti je ketu : home>Sherbimet

OEM / ODM (30 ditë nga vizatimi

Ju mund të bëni OEM ose ODM bagazh me madhësi, forma, ngjyrë, logo të ndryshme. etj. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të na dërgoni një fotografi ose mostër dhe ne mund të prodhojmë produkte ekzaktësisht të njëjtë bazuar në figurë ose shembull.

                       

Ju gjithashtu mund të dërgoni vizatim të dizajnit, ekipi ynë i dizajnit do të punojë ngushtë me ju për të materializuar modelet unike.

                       

Ju mund të bëni OEM ose ODM bagazh me madhësi, forma, ngjyrë, logo të ndryshme. etj. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të na dërgoni një fotografi ose mostër dhe ne mund të prodhojmë produkte ekzaktësisht të njëjtë bazuar në figurë ose shembull.

                       

Ju gjithashtu mund të dërgoni vizatim të dizajnit, ekipi ynë i dizajnit do të punojë ngushtë me ju për të materializuar modelet unike.

                       

Ju mund të bëni OEM ose ODM bagazh me madhësi, forma, ngjyrë, logo të ndryshme. etj. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të na dërgoni një fotografi ose mostër dhe ne mund të prodhojmë produkte ekzaktësisht të njëjtë bazuar në figurë ose shembull.

                       Ju gjithashtu mund të dërgoni vizatim të dizajnit, ekipi ynë i dizajnit do të punojë ngushtë me ju për të materializuar modelet unike