сите категории
EN

Ти си тука : Дома>Услуги

НАШИОТ ДИЗИГНИНСКИ ТИМ

Нашиот тим за дизајн работи тесно со одделот за дизајн на клиентот за целосно задоволување на потребите на клиентот, нашиот дизајнерски тим исто така ќе даде конструктивни предлози засновани на нашето искуство. Ние работиме заедно со нашите клиенти за да дизајнираме популарни производи, истовремено земајќи ги предвид трошоците и квалитетот во овој процес.