сите категории
EN

Ти си тука : Дома>Услуги

OEM / ODM (30 дена од цртањето

Може да имате OEM или ODM багаж со различна големина, форми, боја, логоа. итн. Сè што треба да направите е да ни испратите слика или примерок и да можеме да ги произведеме истите исти производи врз основа на сликата или примерокот.

                       

Можете исто така да испратите цртеж за дизајн, нашиот дизајнерски тим ќе работи тесно со вас за да ги материјализира уникатните дизајни.

                       

Може да имате OEM или ODM багаж со различна големина, форми, боја, логоа. итн. Сè што треба да направите е да ни испратите слика или примерок и да можеме да ги произведеме истите исти производи врз основа на сликата или примерокот.

                       

Можете исто така да испратите цртеж за дизајн, нашиот дизајнерски тим ќе работи тесно со вас за да ги материјализира уникатните дизајни.

                       

Може да имате OEM или ODM багаж со различна големина, форми, боја, логоа. итн. Сè што треба да направите е да ни испратите слика или примерок и да можеме да ги произведеме истите исти производи врз основа на сликата или примерокот.

                       Можете исто така да испратите цртеж за дизајн, нашиот дизајнерски тим ќе работи тесно со вас за да ги материјализира уникатните дизајни