сите категории
EN

Ти си тука : Дома>Вести

TSA Lock. Што е TSA?

-2019 12 10- 68

Секоја прифатена заклучување на TSA што го има логото Travel Sentry, има должина на клучалката што и овозможува на TSA да го користи својот специјален TSA клуч за отклучување на вашата заклучување. Со TSA Travel Lock, TSA може лесно да го отвори и прегледа вашиот багаж без да мора да ја отсечете бравата од куферот.


Така на пример, ако го проверите вашиот багаж и имате заклучување на TSA на вашиот куфер, ако TSA ја пребарува вашата торба, тие можат да го користат својот специјален клуч за да го отворат вашиот куфер и да го извршат своето пребарување. Откако ќе го завршат пребарувањето, тие можат повторно да го заклучат вашиот багаж.


Ако не користите прифатена брава за TSA, тогаш ако TSA го пребарува вашиот проверен багаж, тие веројатно ќе користат секачи за завртки за да ви ја отсечат бравата. Лошата страна секако е дека тогаш ќе ја изгубите бравата.


Бидејќи сите прифатени брави за TSA се овластени од Организацијата за патнички чувари, можете да бидете сигурни дека сите се во согласност со одреден стандард и ќе работат на вашето патување.


Сите брави за багаж TRVLMORE TSA што ги продаваме се опширно тестирани и користени се од стотици илјади среќни патници ширум светот.