сите категории
EN

Ти си тука : Дома>Производ>Работни парчиња ткаенини

Ткаенина 7301

детали
  • Опис на производот

  • Детали Слика

  • распрашува

  • Препорачај

ОПИС

Precision Glide System includes Contour Grip, adjustable 4 stop PowerScope handle and MagnaTrac spinner wheels for precise control and effortless roll

Tip resistant tapered expansion adds up to 2 inches packing capacity when needed; High density nylon fabric with duraguard coating resists stains and abrasions; Supra zipper heads are engineered to resist damage from frequent use and abuse

Built in, fold out suiter keeps clothes wrinkle free; Interior tie down system includes built in accessory pockets; Includes an integrated TSA lock (default lock code is 0 0 0 to open, slide button towards the dial)

Поддржано од нашата изградена за цел живот ограничена гаранција за грижа што ги покрива трошоците за поправка на оштетување од авиокомпанијата или друг обичен носач за живот на торбата по регистрацијата под довербата на придружниот ветување

Детали Слика

Контакт