Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Product>Backpacks

Backpack for Life, School and Work : BP 001

rincian
  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

DESCRIPTION

Lapisan poliester

Penutupan Zipper

fine finishes: stylish, sleek silky nylon exterior with gold plated zippers. Interior compartments are fully lined with a printed tear-resistant polyester lining to stand up to daily use. Rear compartment is fully padded to hold and protect your laptop.

mobilitas modern: Kenneth Cole REACTION sophie nilon 15. Ransel laptop 0-Inch nampilake macem-macem kanthong aksesori lan macem-macem kompartemen supaya kabeh kabutuhan plancongan bisa diatur. Fitur gagang ndhuwur sing gampang dicekel. Fitur mburi mburi panel mburi bolong, trowongan troli supaya pas karo koper troli tegak kanggo nggawa tangan, lan tali pundhak empuk sing bisa diatur.

kompartemen terorganisir: kompartemen organisasi gusset ngarep duwe tutup RFID sing dilindhungi liwat kanthong aksesori, kanthong aksesoris zipper lengkap, daur ulang pena, lan saku slip ndhuwur sing mbukak. Kompartemen utama ing ngarep kalebu kanthong tablet empuk, rong kanthong slip mbukak, lan ruangan kanggo nyekel barang-barang liyane sing dibutuhake. Wajah eksterior ndhuwur ing sisih ndhuwur duwe kanthong simpan zipper sing didhelikake kanggo nyimpen lan nglindhungi barang sing regane larang.

Gambar Gambar

Contact Us