Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Product>Luggages ABS

Koper Kabin Ringan & Hard kanthi 8 roda / Luggage ABS ekstra-kenthel kanthi warna lan ukuran / Kode barang: 200

rincian
  • Product Description

  • Gambar Gambar

  • takon

  • Rekomendasi

DESCRIPTION

+ ABS nglukis ekstra kanggo kekuatan lan daya tahan, + Nihan kulit hard karo rampung tahan

+ 360 ° puteran roto TPE bisu

+ Kunci sing disetujoni TSA

+ Tangan fleksibel sing bisa diatasi 4-level

+ Poster pindho sirah sing awet

+ 4 Kuku ing sisih ora njamin ora ngusapake

+ Mesh zip mbandhingake desain kanggo ngatur luwih apik

Gambar Gambar

Contact Us