Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Babagan awake dhewe

GAMPANG GAMPANG TAPAK DENGAN AS


15+ Pengalaman Taun ing Pabrik Bagasi

Pabrik barang wiwit taun 2004, diekspor menyang 30+ negara kalebu AS, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah lsp. Duwe tim R&D profesional ing Vietnam, tim QC lan kontrol kualitas sing ketat. ISO9001, SGS, CE disertifikasi.

Jinis produk

Adhedhasar jinis bahan, kita ngasilake bagasi ABS / PP / PC / Aluminium / kain Oxford.

Keuntungan kasus koper yaiku anti banyu, tahan suhu dhuwur, ramah lingkungan, awet, entheng dll. Akeh digunakake ing lelungan, panggunaan saben dina, promosi, lelungan bisnis lan liya-liyane. Sing paling penting, kita duwe pabrik Vietnam lan rega pabrik.

Buruh, wilayah lan kapasitas

Minangka produsen profesional koper, PLB Vietnam duwe 8000 bengkel modern Sqm, 100+ tenaga kerja lokal sing trampil. output bulanan gedhe sing ditawakake rega pabrik lan produk berkualitas tinggi kanggo klien, kabeh padha karo standar internasional. 


Kemampuan teknis


Sajrone sawetara taun kepungkur produksi lan manajemen lan eksplorasi, PLB nyipta sistem manajemen kualitas dhewe. Lulus ing ISO9001: Sertifikasi sistem mutu 2000 lan ISO14000 sistem sertifikasi manajemen lingkungan. PLB ngetrapake konsep nggawe nilai pelanggan kanggo nyukupi kebutuhan spesifik para pelanggan sing beda-beda, lan terus-terusan menehi solusi kanggo para pelanggan babagan masalah teknis.

Pabrik kasebut nduweni mesin slitting / mesin blister / mesin doyo / mesin jahit / mesin pemotong.

Pelanggan Utama

Kita ngawula luwih saka 30 pelanggan internasional ing saindenging jagad. Kanthi kemampuan produksi lan layanan, kita tetep kerja sama jangka panjang karo umume klien.

Quality Control

Tim Kontrol Kualitas sing diwasa mriksa produk sadurunge dikirim, kalebu nyakup kelembapan ing njero produk, cacat, salah tapel, kemasan, lsp. Sertifikat: ISO, SGS, CE, RTS, dll.

TONTONEN

Produksi Phu Ly Bao

KULTUR KAMI


Wong berorientasi, jujur ​​lan pragmatik, inovatif lan entep, mbayar maneh masyarakat.

JUJUR